Upoznavanje sa ženama preko SMS-a

UpoznavanjeDobro došli na naš mali, ali vredan sajt za upoznavanje žena i devojaka preko SMS poruka!

Sajt "UPOZNAVANJE SA ŽENAMA" je napravljen sa ciljem da se učesnici prvenstveno dobro zabave, uz mogućnost da se upoznaju sa nekom od žena i devojaka.

Molimo Vas da, prilikom upoznavanja, ne budete napadni i tražite od žena i devojaka lični broj telefona ili kontakt adresu po svaku cenu, jer ne znaju ko je sa druge strane i žele samo da Vas bolje upoznaju. Ukoliko Vam neka od žena ne odgovori odmah, budite strpljivi jer su možda na poslu ili spavaju, ili jednostavno nisu u mogućnosti da se dopisuju u tom momentu. One čekaju Vašu poruku. Sve je uživo, nemojte biti stidljivi nego ih pitajte sve što želite.

Servis je dostupan i u funkciji non-stop, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, tako da možete da ih kontaktirate kada god poželite.

 

 Žene na chatu:

Upoznavanje sa Anom Upoznavanje sa Andjelijom Upoznavanje sa Ankicom Upoznavanje sa Brankom Upoznavanje sa Crnkom Upoznavanje sa Domino Upoznavanje sa Gabrijelom Upoznavanje sa Garavom Upoznavanje sa Magdalenom Upoznavanje sa Marjom Upoznavanje sa Milkicom Upoznavanje sa Miljanom Upoznavanje sa Nadom Upoznavanje sa Poljupcem Upoznavanje sa Sandrom Upoznavanje sa Sirenom Upoznavanje sa Snežanom Upoznavanje sa Vanjom Upoznavanje sa Slavnom Upoznavanje sa Brinetom Upoznavanje sa Fortunom Upoznavanje sa Bezimenom Upoznavanje sa Sexy Upoznavanje sa Mirjanom Upoznavanje sa Slobodnom Upoznavanje sa Tanjom Upoznavanje sa Draganom Upoznavanje sa Lidijom Upoznavanje sa Anabelom Upoznavanje sa Biljanom Upoznavanje sa Dugonogom Upoznavanje sa Udovicom Upoznavanje sa Jokom Upoznavanje sa Sarom Upoznavanje sa Tigricom Upoznavanje sa Ljubavnicom Upoznavanje sa Dinom Upoznavanje sa Emilijom Upoznavanje sa Lenom Upoznavanje sa Unom Upoznavanje sa Marijanom Upoznavanje sa Jasnom Upoznavanje sa Kajom Upoznavanje sa Janom

Comments (0) Posted to Upoznavanje sa ženama preko SMS-a 07/23/2009 Edit


Dobro došli

Kategorije

Žene na chat-u

Žene i devojke na chat-u

Upoznavanje